Adrián névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2024-ben, hogy mi az eredete, jelentése az Adrián névnek vagy hogy mikor van az Adrián névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

Mikor van Adrián névnap 2024-ben?

Adrián: Március 5
Felköszöntöm Facebookon!
Értesítést kérek, ha Adrián névnap van!

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 19 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 4.4.

Adrián eredete, jelentése

A latin Hadrianus névből származik, női párja az Adriána. Jelentése a Velence tartományban levő Hadria városából való férfi.

Adrián név elemzése

Sorsának alakulását sikeressége befolyásolhatja. Számára mindennél fontosabb, hogy elismerjék és felnézzenek rá. Ez csak az önbizalmán múlik. Állandóan kész a versenyre, minden tettében megjelenik a győzelem igénye. Annyira függ ettől, hogy ez görcsössé teheti. Rendkívül fontos az olyan pár, aki feltétel nélkül bízik benne. Minden kérését nagylelkűen teljesíti, ha felnéznek rá. Hisznek benne, és ezzel nem szabad visszaélnie. Nem fogad el semmilyen irányítást, nehezen rendelődik alá. Keresi azokat az élethelyzeteket, ahol vezető lehet. Szívesen harcol az elveiért, de nem lehet öncélú. Fontos számára az igazság, de ez sokszor csak a saját igazsága. Nehézségeit az elkényelmesedés és az élvezetek okozhatják.

Adrián becenevei

Adrián: Nincs beceneve.

Adrián rokon nevei

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: