Ágoston névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2024-ben, hogy mi az eredete, jelentése az Ágoston névnek vagy hogy mikor van az Ágoston névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

Mikor van Ágoston névnap 2024-ben?

Ágoston: Augusztus 28
Felköszöntöm Facebookon!
Értesítést kérek, ha Ágoston névnap van!

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 34 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 4.7.

Ágoston eredete, jelentése

A latin Augustus név kicsinyítőképzős származéka. Jelentése magasztos, fennkölt.

Ágoston név elemzése

Sorsfeladata az emberek szolgálata. Ezen keresztül nézhetnek fel rá. Keresi a sikert és a kiteljesedést, de ezt csak a szolgálaton keresztül érheti meg. Mindent megtervez, a pontosság, a feladatok és a kötelesség élteti. Nagyon racionális, megpróbál mindent mérlegelni, számba venni, nehogy hibázzon. Igyekszik mindent egyensúlyozni, csak a biztos dolgokat vállalja. Az óvatossága gyakran visszahúzza. Maximalista, és ezt a környezetében is érezteti. Ez nem könnyíti meg a párkapcsolatát, nehéz neki megfelelni. Mindig olyan feladatokat vállal, ahol gondoskodhat. Legnagyobb félelme, hogy hibázik, és emiatt nem lesz rá szükség. Ha ezeket az analógiákat jól kezeli, a tökéletességre való törekvéseit mások megsegítésére használhatja fel.

Ágoston becenevei

Ágoston: Ágost, Guszti

Ágoston rokon nevei

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: