Ágoston névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2021-ben, hogy mi az eredete, jelentése az Ágoston névnek vagy hogy mikor van az Ágoston névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

MyOnlineRadio.hu - Több mint 100 rádió egy helyen!

Mikor van Ágoston névnap 2021-ben?

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 9 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 4.4.

Ágoston eredete, jelentése

A latin Augustus név kicsinyítőképzős származéka. Jelentése magasztos, fennkölt.

Ágoston név elemzése

Sorsfeladata az emberek szolgálata. Ezen keresztül nézhetnek fel rá. Keresi a sikert és a kiteljesedést, de ezt csak a szolgálaton keresztül érheti meg. Mindent megtervez, a pontosság, a feladatok és a kötelesség élteti. Nagyon racionális, megpróbál mindent mérlegelni, számba venni, nehogy hibázzon. Igyekszik mindent egyensúlyozni, csak a biztos dolgokat vállalja. Az óvatossága gyakran visszahúzza. Maximalista, és ezt a környezetében is érezteti. Ez nem könnyíti meg a párkapcsolatát, nehéz neki megfelelni. Mindig olyan feladatokat vállal, ahol gondoskodhat. Legnagyobb félelme, hogy hibázik, és emiatt nem lesz rá szükség. Ha ezeket az analógiákat jól kezeli, a tökéletességre való törekvéseit mások megsegítésére használhatja fel.

Ágoston becenevei

Ágoston: Ágost, Guszti

Ágoston rokon nevei

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: