Aladár névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2021-ben, hogy mi az eredete, jelentése az Aladár névnek vagy hogy mikor van az Aladár névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

MyOnlineRadio.hu - Több mint 100 rádió egy helyen!

Mikor van Aladár névnap 2021-ben?

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 3 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 4.7.

Aladár eredete, jelentése

Eredete vitatott. Létezik török eredeztetése, és a germán Aldarik név rövidüléseként is magyarázzák, illetve az iráni "aldar" szóból is származtatják. Jelentése török eredet esetén: testőrhadnagy; germán eredet esetén: mindenben hatalmas; iráni eredet esetén: elöljáró.

Aladár név elemzése

A tekintély és a bölcsesség megjelenése. Szereti és elvárja, hogy felnézzenek rá. Keresi az olyan élethelyzeteket, ahol irányíthat. Mindig saját erejét és tudását felhasználva jut el a sikerekig. Amit kitűz maga elé, azt teljes szívvel csinálja. Mások is hisznek benne, hogy célját meg tudja valósítani. A környezetében lévőket kell segítenie. Olyan élethelyzetről szól, ahol más emberek sorsa fölött áll, és dönt róluk. Más emberek fölé helyezkedik, de azt, hogy ezt miben teszi, az az ő felelőssége lesz. Veszélye a könnyelműség és az önhittség. Fel kell ismernie, hogy az önbizalom nem jelent tévedhetetlenséget.

Aladár becenevei

Aladár: Nincs beceneve.

Aladár rokon nevei

Aladár: Nincs rokon neve.

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: