Albin névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2024-ben, hogy mi az eredete, jelentése az Albin névnek vagy hogy mikor van az Albin névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

Mikor van Albin névnap 2024-ben?

Albin: Március 1
Felköszöntöm Facebookon!
Értesítést kérek, ha Albin névnap van!

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 5 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 5.

Albin eredete, jelentése

A latin Albinus családnévből ered, női párja az Albina. Egy másik megközelítés szerint azonban lehetséges, hogy a germán eredetű Alvin alakváltozatáról van szó. Jelentése fehér, nemes barát.

Albin név elemzése

A legfelismerhetőbb jellegzetessége az ösztönössége lesz. Mindenre gyorsan reagál, ezért gyakran kapkodó és hirtelen lehet. Mindenben keresi a legjobb megoldást, de ezt mindig érzés szintjén teszi. Képes az önfeláldozásra, de csak ha érzelmileg kötődik. Képes másokért tenni, de gyakran viszonzást vár. Nehezen birkózik meg a hétköznapok problémájával, erre kevésé alkalmas. Fel kell ismernie, hogy a segítségnyújtás nem ad több jogot semmihez. Hajlamos a kudarcokat világvégének tekinteni, ezzel nehezen birkózik meg. Nehezen kontrolálja vágyait, emiatt könnyen illúziói áldozatává válhat.

Albin becenevei

Albin: Albi, Albinka

Albin rokon nevei

Albin: Alvin, Albina

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: