Albin névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2022-ben, hogy mi az eredete, jelentése az Albin névnek vagy hogy mikor van az Albin névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

MyOnlineRadio.hu - Több mint 100 rádió egy helyen!

Mikor van Albin névnap 2022-ben?

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 5 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 5.

Albin eredete, jelentése

A latin Albinus családnévből ered, női párja az Albina. Egy másik megközelítés szerint azonban lehetséges, hogy a germán eredetű Alvin alakváltozatáról van szó. Jelentése fehér, nemes barát.

Albin név elemzése

A legfelismerhetőbb jellegzetessége az ösztönössége lesz. Mindenre gyorsan reagál, ezért gyakran kapkodó és hirtelen lehet. Mindenben keresi a legjobb megoldást, de ezt mindig érzés szintjén teszi. Képes az önfeláldozásra, de csak ha érzelmileg kötődik. Képes másokért tenni, de gyakran viszonzást vár. Nehezen birkózik meg a hétköznapok problémájával, erre kevésé alkalmas. Fel kell ismernie, hogy a segítségnyújtás nem ad több jogot semmihez. Hajlamos a kudarcokat világvégének tekinteni, ezzel nehezen birkózik meg. Nehezen kontrolálja vágyait, emiatt könnyen illúziói áldozatává válhat.

Albin becenevei

Albin: Albi, Albinka

Albin rokon nevei

Albin: Alvin, Albina

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: