Ambrus névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2024-ben, hogy mi az eredete, jelentése az Ambrus névnek vagy hogy mikor van az Ambrus névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

Mikor van Ambrus névnap 2024-ben?

Ambrus: Október 18, December 7
Felköszöntöm Facebookon!
Értesítést kérek, ha Ambrus névnap van!

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 25 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 3.9.

Ambrus eredete, jelentése

A görög Ambrosziosz név rövidüléséből származik, női párja az Ambrózia. A görög mitológiában az ambrózia az istenek halhatatlanságot biztosító étele volt. Jelentése halhatatlan.

Ambrus név elemzése

Sorsának alapja, hogy valamilyen területen felnézzenek rá. Ez talán legkönnyebben a családban valósulhat meg. törekszik arra, hogy hatalmat kapjon, amit a társadalom elismer, így jó vezető lehet. Rendkívül vonzó és meggyőző tud lenni. Figyel minden, a környezetéből érkező rezdülésre, de nem megalkuvó. Mindenkitől teljes odaadást vár, ebben nem elnéző. Fontosak lesznek számára az anyagi sikerek és lehetőségek. Szenvedélyesen kötődik az élet kínálta élvezetekhez. Akkor oldja meg jól a feladatát, ha a kapott lehetőségeket mások javára tudja fordítani. Azonban a veszélyt is ez jelentheti, hiszen ha öncélúvá válik, a sors fogja elvenni tőle a dolgokat.

Ambrus becenevei

Ambrus: Ambi, Ambró, Ambruska, Brusi

Ambrus rokon nevei

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: