Ármin névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2024-ben, hogy mi az eredete, jelentése az Ármin névnek vagy hogy mikor van az Ármin névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

Mikor van Ármin névnap 2024-ben?

Ármin: Május 10
Felköszöntöm Facebookon!
Értesítést kérek, ha Ármin névnap van!

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 42 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 4.5.

Ármin eredete, jelentése

A germán cheruskok fejedelmének nevéből, Arminius latin nevéből rövidült. Egyes nézetek szerint azonban lehet, hogy görög eredetű is, ekkor jelentése az örmény. Női párja az Ármina. Jelentése hegyi, ihletett, tisztán látó, megvilágosodás.

Ármin név elemzése

Sorsfeladata mindenképpen a hitével lesz kapcsolatban. Meg kell tanulnia elfogadni magát. Ez csak akkor lehetséges, ha hisz magában. Éppen emiatt fontos, az olyan párkapcsolat, ahol a társa alárendelődik és felnéz rá, ez önbizalmat adhat neki. Keresi a lehetőséget a gondoskodásra, hiszen ezen keresztül kiteljesedhet. Egész életében éreznie kell, , hogy szükség van rá, ezért megbízhatóságra törekszik. Keresi az érzelmi kötődéseket, ez adja meg neki a boldogságot. Rendkívül érzékeny, és ez sebezhetővé teheti. Erős intuíciós képessége van, ez a művészetekben is sikereket hozhat. Előtérbe kerül kapcsolata a múlttal, a gyökerekkel, de ha ez rossz érzéseket ébreszt benne, megtagadja. Nehézséget az önbizalomhiány , a kishitűség és az érzelmi elfojtások okozhatnak neki.

Ármin becenevei

Ármin: Nincs beceneve.

Ármin rokon nevei

Ármin: Ármina

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: