Áron névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2024-ben, hogy mi az eredete, jelentése az Áron névnek vagy hogy mikor van az Áron névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban. Továbbá az adott dátumhoz kapcsolódó, időjárással kapcsolatos népi hiedelmeket és jóslatokat is.

Mikor van Áron névnap 2024-ben?

Áron: Április 2
Felköszöntöm Facebookon!
Értesítést kérek, ha Áron névnap van!

Áron névnaphoz kapcsolódó népi jóslat

Április 2
Húsvét napján ha esik, Pünkösdig minden vasárnapon eső fog esni, és változó idők várhatók.

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 50 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 4.5.

Áron eredete, jelentése

Héber eredetű bibliai név. A Bibliában Áron Mózes fivére, az első főpap, akinek családjának fiai a mindenkori főpapok. Jelentése ihletett, tisztán látó, bátorság hegye.

Áron név elemzése

A sorsfeladata mindenképpen a hittel lesz kapcsolatban, ez azonban szélsőséges és fanatikus lehet. Meg kell tanulnia elfogadnia önmagát, de ez csak mások elfogadása után lehetséges. Fontos az olyan párkapcsolat, amelyben a párja egyben a társa is, és segíti a kiteljesedésben. Keresi a lehetőséget a gondoskodásra és az önfeláldozásra. Egész életében éreznie kell, hogy szükség van rá, ezért megbízhatóságra törekszik. Keresi az érzelmi kötődéseket, ez adja meg számára a boldogságot. Tudomásul kell vennie, hogy csak másokkal együtt lehet sikeres, az egyéni út nem az övé. Rendkívül érzékeny, és ez sebezhetővé teheti. Erős intuíciós képessége van, ez a művészetekben is sikereket hozhat. Előtérbe kerül kapcsolata a múlttal, a gyökerekkel, de ha ez rossz érzéseket ébreszt benne, megtagadja. Nehézségeket a félelmei és szorongásai okozhatnak, ami elfojtásokhoz, majd könnyen szélsőséges megnyilvánulásokhoz vezethet.

Áron becenevei

Áron: Áronka

Áron rokon nevei

Áron: Harun

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: