Áron névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2021-ben, hogy mi az eredete, jelentése az Áron névnek vagy hogy mikor van az Áron névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

MyOnlineRadio.hu - Több mint 100 rádió egy helyen!

Mikor van Áron névnap 2021-ben?

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 15 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 4.7.

Áron eredete, jelentése

Héber eredetű bibliai név. A Bibliában Áron Mózes fivére, az első főpap, akinek családjának fiai a mindenkori főpapok. Jelentése ihletett, tisztán látó, bátorság hegye.

Áron név elemzése

A sorsfeladata mindenképpen a hittel lesz kapcsolatban, ez azonban szélsőséges és fanatikus lehet. Meg kell tanulnia elfogadnia önmagát, de ez csak mások elfogadása után lehetséges. Fontos az olyan párkapcsolat, amelyben a párja egyben a társa is, és segíti a kiteljesedésben. Keresi a lehetőséget a gondoskodásra és az önfeláldozásra. Egész életében éreznie kell, hogy szükség van rá, ezért megbízhatóságra törekszik. Keresi az érzelmi kötődéseket, ez adja meg számára a boldogságot. Tudomásul kell vennie, hogy csak másokkal együtt lehet sikeres, az egyéni út nem az övé. Rendkívül érzékeny, és ez sebezhetővé teheti. Erős intuíciós képessége van, ez a művészetekben is sikereket hozhat. Előtérbe kerül kapcsolata a múlttal, a gyökerekkel, de ha ez rossz érzéseket ébreszt benne, megtagadja. Nehézségeket a félelmei és szorongásai okozhatnak, ami elfojtásokhoz, majd könnyen szélsőséges megnyilvánulásokhoz vezethet.

Áron becenevei

Áron: Áronka

Áron rokon nevei

Áron: Harun

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: