Árpád névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2024-ben, hogy mi az eredete, jelentése az Árpád névnek vagy hogy mikor van az Árpád névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

Mikor van Árpád névnap 2024-ben?

Árpád: Március 31, December 11
Felköszöntöm Facebookon!
Értesítést kérek, ha Árpád névnap van!

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 32 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 4.2.

Árpád eredete, jelentése

Régi magyar férfinév, az árpa szó -d kicsinyítőképzős származéka. A -d képző a valamiben bővelkedőt is jelenti, így jelentése azonos lehet 'árpás-árpácska' jelentésével. Női párja az Árpádina. Jelentése árpa.

Árpád név elemzése

Az Árpád név olyan személyiség kialakításában segít, aki nagy türelemmel, és összpontosítással tud dolgozni. Az Árpádok lehetőleg a már kitaposott, ismert ösvényt választják, nem szeretik az ismeretlen helyzet okozta izgalmakat. Olyan helyen és pozícióban szeretnek dolgozni, ahol haladhatnak lépésről-lépésre, biztonságosan, óvatosan. Műszaki területekhez értenek leginkább. A halogatás és az önbizalomhiány akadályozhatja őket a sikerességben.

Árpád becenevei

Árpád: Árpi, Árpika, Pádi

Árpád rokon nevei

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: