Árpád névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2021-ben, hogy mi az eredete, jelentése az Árpád névnek vagy hogy mikor van az Árpád névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

MyOnlineRadio.hu - Több mint 100 rádió egy helyen!

Mikor van Árpád névnap 2021-ben?

Árpád: Március 31, December 11
Értesítést kérek, ha Árpád névnap van!

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 5 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 5.

Árpád eredete, jelentése

Régi magyar férfinév, az árpa szó -d kicsinyítőképzős származéka. A -d képző a valamiben bővelkedőt is jelenti, így jelentése azonos lehet 'árpás-árpácska' jelentésével. Női párja az Árpádina. Jelentése árpa.

Árpád név elemzése

Az Árpád név olyan személyiség kialakításában segít, aki nagy türelemmel, és összpontosítással tud dolgozni. Az Árpádok lehetőleg a már kitaposott, ismert ösvényt választják, nem szeretik az ismeretlen helyzet okozta izgalmakat. Olyan helyen és pozícióban szeretnek dolgozni, ahol haladhatnak lépésről-lépésre, biztonságosan, óvatosan. Műszaki területekhez értenek leginkább. A halogatás és az önbizalomhiány akadályozhatja őket a sikerességben.

Árpád becenevei

Árpád: Árpi, Árpika, Pádi

Árpád rokon nevei

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: