Aurél névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2024-ben, hogy mi az eredete, jelentése az Aurél névnek vagy hogy mikor van az Aurél névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

Mikor van Aurél névnap 2024-ben?

Aurél: Október 5
Felköszöntöm Facebookon!
Értesítést kérek, ha Aurél névnap van!

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 10 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 4.6.

Aurél eredete, jelentése

Latin eredetű név, a latin Aurelius nemzetségnévből. Jelentése aranyos, drága, bájos.

Aurél név elemzése

Feladata az élvezetek szimbólumával kapcsolódik össze. Könnyen elragadhatják a vágyai, erősen függ a külsőségektől. Neki is a biztonság, az állandóság a fontos, és ezt mindig a környezetétől várja. Célja lehet a dolgok jó és szép oldalának a megértése és megélése. Nagyon fontos lesz neki, hogy elfogadják. Emiatt érdemes olyan hivatások felé irányítani, amelyben a szépséget és a divatot képviseli. Mindent azon keresztül tud lemérni, hogy megfelel-e a külvilágnak, és ezért sok mindent meg fog tenni. Önbizalmának erősítésében szintén az őt körülvevő emberekre van utalva. Csapdája, hogy az anyagi vágyak könnyen eluralják a személyiségét.

Aurél becenevei

Aurél: Ari, Auréli, Aurélka

Aurél rokon nevei

Aurél: Ari, Aurélia

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: