Aurél névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2021-ben, hogy mi az eredete, jelentése az Aurél névnek vagy hogy mikor van az Aurél névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

MyOnlineRadio.hu - Több mint 100 rádió egy helyen!

Mikor van Aurél névnap 2021-ben?

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 3 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 5.

Aurél eredete, jelentése

Latin eredetű név, a latin Aurelius nemzetségnévből. Jelentése aranyos, drága, bájos.

Aurél név elemzése

Feladata az élvezetek szimbólumával kapcsolódik össze. Könnyen elragadhatják a vágyai, erősen függ a külsőségektől. Neki is a biztonság, az állandóság a fontos, és ezt mindig a környezetétől várja. Célja lehet a dolgok jó és szép oldalának a megértése és megélése. Nagyon fontos lesz neki, hogy elfogadják. Emiatt érdemes olyan hivatások felé irányítani, amelyben a szépséget és a divatot képviseli. Mindent azon keresztül tud lemérni, hogy megfelel-e a külvilágnak, és ezért sok mindent meg fog tenni. Önbizalmának erősítésében szintén az őt körülvevő emberekre van utalva. Csapdája, hogy az anyagi vágyak könnyen eluralják a személyiségét.

Aurél becenevei

Aurél: Ari, Auréli, Aurélka

Aurél rokon nevei

Aurél: Ari, Aurélia

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: