Bulcsú névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2024-ben, hogy mi az eredete, jelentése a Bulcsú névnek vagy hogy mikor van a Bulcsú névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

Mikor van Bulcsú névnap 2024-ben?

Bulcsú: Június 4
Felköszöntöm Facebookon!
Értesítést kérek, ha Bulcsú névnap van!

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 15 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 3.9.

Bulcsú eredete, jelentése

Ismeretlen eredetű régi magyar személynév. A búcsú és bocsájt szavakkal való összefüggése erősen vitatott. Jelentése búcsú, vérszerződésben vért kibocsájtó, vért keverő.

Bulcsú név elemzése

Érezni szeretné a tekintélyét, saját hatalmat akar. Ez akkor lehet pozitív, ha másokért teszi. Lehetősége lesz mások fölött uralkodni, de meg kell tanulni kezelnie ezt. Elsősorban az anyagiakon keresztül uralkodhat. Egyértelműen vezetői analógia, amely mindig felelősséggel jár. Olyan élethelyzetbe fog kerülni, ahol más embereket vezet, azért megbecsülik és tisztelik. Ezt csak a környezete és a családja segítségével érheti el. Az irányítás a feladata, és ezt akkor teszi helyesen, ha környezete érdekében teszi. A veszélye, hogy elhiszi magáról, ő több másoknál, és ezért bármit megtehet.

Bulcsú becenevei

Bulcsú: Nincs beceneve.

Bulcsú rokon nevei

Bulcsú: Nincs rokon neve.

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: