Csanád névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2024-ben, hogy mi az eredete, jelentése a Csanád névnek vagy hogy mikor van a Csanád névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban. Továbbá az adott dátumhoz kapcsolódó, időjárással kapcsolatos népi hiedelmeket és jóslatokat is.

Mikor van Csanád névnap 2024-ben?

Csanád: Május 28
Felköszöntöm Facebookon!
Értesítést kérek, ha Csanád névnap van!

Csanád névnaphoz kapcsolódó népi jóslat

Május 28
A május 28-i Emil napján hullott eső haszontalannak számít.

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 29 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 4.5.

Csanád eredete, jelentése

Régi magyar személynév, az ismeretlen jelentésű régi magyar Csana személynévből származik, -d kicsinyítő képzővel.

Csanád név elemzése

Feladata a tanítás, átadni az ismereteket, megmutatni, hogy merre kellene menni. Ez az út azonban nem lehet egyéni és öncélú. Hatalmat és elismertséget kaphat, de ezzel nem élhet vissza. Segítenie és támogatnia kell minden rászorulót a környezetében. Csak a tudásával érheti el, hogy felnézzenek rá. Mindig a tökéletesre törekszik, és ezt az elvárást mindenkire kiterjeszti, ami gyakran kicsinyessé teszi. Olyan párkapcsolatra van szüksége, ahol a közös célok megvalósításában övé a vezető szerep. Csapdája pont abban lehet, hogy a hatalom és a siker elragadhatja, öncélúvá és zsarnokká teheti.

Csanád becenevei

Csanád: Nincs beceneve.

Csanád rokon nevei

Csanád: Nincs rokon neve.

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: