Donát névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2024-ben, hogy mi az eredete, jelentése a Donát névnek vagy hogy mikor van a Donát névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

Mikor van Donát névnap 2024-ben?

Donát: Február 17
Felköszöntöm Facebookon!
Értesítést kérek, ha Donát névnap van!

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 21 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 4.7.

Donát eredete, jelentése

A latin Donatus név rövidülése. Jelentése Istentől ajándékba kapott, Isten ajándéka.

Donát név elemzése

A világ szolgálata lehet a sorsfeladata. A családban keresi a harmóniát és a biztonságot. Egész életében a közös célokért végzett munka fog dominálni, rendkívüli szorgalma, kitartása és teherbírása van. Minden helyzetben a biztosat keresi, nem kockáztat. Ugyanakkor rendkívül kemény és makacs lehet. Hajlamos a kritikára, amit nem könnyen visel a környezete. Emiatt is van szüksége egy olyan társra, akinek fontosak a célok és az állandóság. Nehezen mutatja ki az érzelmeit, fél a gyengeségtől. Sugározza magából a hűséget, és ezt elvárja másoktól is. Nem igazán alkalmas vezetőnek, mert nem elég rugalmas. Problémája a kishitűség és az önbizalom hiánya lehet.

Donát becenevei

Donát: Nincs beceneve.

Donát rokon nevei

Donát: Donátó, Donáta

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: