Ede névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2021-ben, hogy mi az eredete, jelentése az Ede névnek vagy hogy mikor van az Ede névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

MyOnlineRadio.hu - Több mint 100 rádió egy helyen!

Mikor van Ede névnap 2021-ben?

Ede: Március 18, Október 13
Értesítést kérek, ha Ede névnap van!

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 5 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 5.

Ede eredete, jelentése

Az Edvárd, Eduárd név német rövidüléséből önállósult. Jelentése a birtokát megőrző.

Ede név elemzése

Életének kulcsa és lényege a hit és a bizalom.Neki minden sikerülhet, amiben hisz. Feladata, hogy egész életében önfeláldozó legyen az anyagiakban.Áldozatokat kell vállalnia viszonzás nélkül. Nehezen fogadja el, hogy mindig többet kell adnia, mint amennyit kap. Segítenie kell a családját, a környezetét, anyagilag gondoskodnia kell, le kell mondania az öncélúságról. Nem birtokolhat, mert így könnyen veszíthet. Arra született, hogy szeretetet árasszon a környezetére. Fontos az olyan társ, aki viszonozza érzelmeit, mert könnyen csalódottá és életunttá válhat. A párjának kell irányítani és célokat kijelölni. Nagyon érzékeny és érzelemmel teli ember, a csalódásra való késztetése miatt azonban érzéseiben könnyen az ellenkezőjére fordul, visszahúzódik, és emberkerülővé válhat. Könnyen a mártíromság csapdájába eshet.

Ede becenevei

Ede: Edi, Edike, Edus

Ede rokon nevei

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: