Edgár névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2024-ben, hogy mi az eredete, jelentése az Edgár névnek vagy hogy mikor van az Edgár névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

Mikor van Edgár névnap 2024-ben?

Edgár: Július 8
Felköszöntöm Facebookon!
Értesítést kérek, ha Edgár névnap van!

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 8 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 4.6.

Edgár eredete, jelentése

Germán (ószász-angol) eredetű név. Jelentése vagyon és dárda; birtokát lándzsával őrző.

Edgár név elemzése

A világ támasza lehet. Mint jó pásztornak, feladata az emberek segítése és támogatása. A biztonság életének a kulcsa. A legfőbb erénye, hogy szinte mindent és mindenkit képes elfogadni. Képes bárhol harmóniát teremteni. Sugározza magából a megbízhatóságot és az erényességet. Ezt becsüli párjában is, így elég nagyok az elvárásai. Környezetének támaszt és biztonságot ad. Akiket szeret, azokért képes tűzbe menni. Akkor teljesedhet ki legkönnyebben, ha ezt a családban, vagy egy közösségben teheti meg. Ezért a hivatásában is egyfajta “igazság bajnoka” szerepet kell vállalnia. Erejét nem a fizikuma, sokkal inkább a lelkisége adja. Viszont, ha önzővé válik, elgyengül és elbizonytalanodik. Nagyon jó gondolatai lehetnek. Ösztönös könnyedsége gyakran fordul át nemtörődömségbe.

Edgár becenevei

Edgár: Nincs beceneve.

Edgár rokon nevei

Edgár: Nincs rokon neve.

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: