Edgár névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2022-ben, hogy mi az eredete, jelentése az Edgár névnek vagy hogy mikor van az Edgár névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

MyOnlineRadio.hu - Több mint 100 rádió egy helyen!

Mikor van Edgár névnap 2022-ben?

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 2 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 5.

Edgár eredete, jelentése

Germán (ószász-angol) eredetű név. Jelentése vagyon és dárda; birtokát lándzsával őrző.

Edgár név elemzése

A világ támasza lehet. Mint jó pásztornak, feladata az emberek segítése és támogatása. A biztonság életének a kulcsa. A legfőbb erénye, hogy szinte mindent és mindenkit képes elfogadni. Képes bárhol harmóniát teremteni. Sugározza magából a megbízhatóságot és az erényességet. Ezt becsüli párjában is, így elég nagyok az elvárásai. Környezetének támaszt és biztonságot ad. Akiket szeret, azokért képes tűzbe menni. Akkor teljesedhet ki legkönnyebben, ha ezt a családban, vagy egy közösségben teheti meg. Ezért a hivatásában is egyfajta “igazság bajnoka” szerepet kell vállalnia. Erejét nem a fizikuma, sokkal inkább a lelkisége adja. Viszont, ha önzővé válik, elgyengül és elbizonytalanodik. Nagyon jó gondolatai lehetnek. Ösztönös könnyedsége gyakran fordul át nemtörődömségbe.

Edgár becenevei

Edgár: Nincs beceneve.

Edgár rokon nevei

Edgár: Nincs rokon neve.

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: