Emánuel névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2021-ben, hogy mi az eredete, jelentése az Emánuel névnek vagy hogy mikor van az Emánuel névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

MyOnlineRadio.hu - Több mint 100 rádió egy helyen!

Mikor van Emánuel névnap 2021-ben?

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 3 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 3.7.

Emánuel eredete, jelentése

A héber eredetű bibliai Immánuél névből származik, női párja az Emanuéla. Jelentése velünk az Isten.

Emánuel név elemzése

Sorsfeladata a vezetés és irányítás. Ez olyan felelősség, amelyet ha vállal, az kötelességet jelent. Benne nem szabad, hogy csalódjanak, hitelesnek kell lennie. Az lesz a feladata, hogy segítse és irányítsa az embereket. Támaszt kell nyújtania minden rászorulónak a környezetében. Fontos lesz, hogy azt érezze, ad valamit az embereknek. A hivatásában is ezt kell képviselnie, akár politikusként vagy valamilyen érdekképviselet tagjaként. Mindig a tökéletességre törekszik, és mindent alárendel a céloknak. Párkapcsolataiban is ezt fogja képviselni, így a párjától alárendeltséget vár el. Csapdája pont abban lehet, hogy a hatalom és a siker elragadhatja, öncélúvá és zsarnokká teheti.

Emánuel becenevei

Emánuel: Nincs beceneve.

Emánuel rokon nevei

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: