Emánuel névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2024-ben, hogy mi az eredete, jelentése az Emánuel névnek vagy hogy mikor van az Emánuel névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

Mikor van Emánuel névnap 2024-ben?

Emánuel: Március 26
Felköszöntöm Facebookon!
Értesítést kérek, ha Emánuel névnap van!

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 6 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 4.3.

Emánuel eredete, jelentése

A héber eredetű bibliai Immánuél névből származik, női párja az Emanuéla. Jelentése velünk az Isten.

Emánuel név elemzése

Sorsfeladata a vezetés és irányítás. Ez olyan felelősség, amelyet ha vállal, az kötelességet jelent. Benne nem szabad, hogy csalódjanak, hitelesnek kell lennie. Az lesz a feladata, hogy segítse és irányítsa az embereket. Támaszt kell nyújtania minden rászorulónak a környezetében. Fontos lesz, hogy azt érezze, ad valamit az embereknek. A hivatásában is ezt kell képviselnie, akár politikusként vagy valamilyen érdekképviselet tagjaként. Mindig a tökéletességre törekszik, és mindent alárendel a céloknak. Párkapcsolataiban is ezt fogja képviselni, így a párjától alárendeltséget vár el. Csapdája pont abban lehet, hogy a hatalom és a siker elragadhatja, öncélúvá és zsarnokká teheti.

Emánuel becenevei

Emánuel: Nincs beceneve.

Emánuel rokon nevei

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: