Emőd névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2024-ben, hogy mi az eredete, jelentése az Emőd névnek vagy hogy mikor van az Emőd névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

Mikor van Emőd névnap 2024-ben?

Emőd: Augusztus 9
Felköszöntöm Facebookon!
Értesítést kérek, ha Emőd névnap van!

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 1 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 5.

Emőd eredete, jelentése

Régi magyar személynév, az "emő" szóból amely az anyai emlőből a csecsemő általi anyatejjel történő táplálkozást jelenti. Jelentése kisded, csecsemő.

Emőd név elemzése

Fontos számára az anyagi gondoskodás. Feladata a családja és környezete jólétének megteremtése. Ezt akkor tudja jól megvalósítani, ha érzelmileg kötődik. Ez vonatkozik a házasságára is, mert ezt addig tudja stabilan tartani, amíg érzi, hogy szükség van rá. Nem szabad levenni róla a felelősséget. A párjának segítenie kell abban, hogy gondoskodhasson. Olyan embernek kell lennie, akire mindig lehet számítani. Meglátják benne azt a segítő szándékot, amely vezetővé teheti. Hivatásában is ennek kell megjelennie, ilyen lehet a gyógyítás, vagy akár a vendéglátás is. Kiteljesedése csak mások által lehetséges, emiatt mindig kell mellé valaki. Problémája kapcsolatainak változása és az anyagi kielégületlensége lehet.

Emőd becenevei

Emőd: Nincs beceneve.

Emőd rokon nevei

Emőd: Nincs rokon neve.

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: