Emőd névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2021-ben, hogy mi az eredete, jelentése az Emőd névnek vagy hogy mikor van az Emőd névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

MyOnlineRadio.hu - Több mint 100 rádió egy helyen!

Mikor van Emőd névnap 2021-ben?

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 1 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 5.

Emőd eredete, jelentése

Régi magyar személynév, az "emő" szóból amely az anyai emlőből a csecsemő általi anyatejjel történő táplálkozást jelenti. Jelentése kisded, csecsemő.

Emőd név elemzése

Fontos számára az anyagi gondoskodás. Feladata a családja és környezete jólétének megteremtése. Ezt akkor tudja jól megvalósítani, ha érzelmileg kötődik. Ez vonatkozik a házasságára is, mert ezt addig tudja stabilan tartani, amíg érzi, hogy szükség van rá. Nem szabad levenni róla a felelősséget. A párjának segítenie kell abban, hogy gondoskodhasson. Olyan embernek kell lennie, akire mindig lehet számítani. Meglátják benne azt a segítő szándékot, amely vezetővé teheti. Hivatásában is ennek kell megjelennie, ilyen lehet a gyógyítás, vagy akár a vendéglátás is. Kiteljesedése csak mások által lehetséges, emiatt mindig kell mellé valaki. Problémája kapcsolatainak változása és az anyagi kielégületlensége lehet.

Emőd becenevei

Emőd: Nincs beceneve.

Emőd rokon nevei

Emőd: Nincs rokon neve.

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: