Ervin névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2021-ben, hogy mi az eredete, jelentése az Ervin névnek vagy hogy mikor van az Ervin névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

MyOnlineRadio.hu - Több mint 100 rádió egy helyen!

Mikor van Ervin névnap 2021-ben?

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 11 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 4.6.

Ervin eredete, jelentése

Germán eredetű férfinév. A név első eleme több germán szóból is származhat, női párja az Ervina. Jelentése had(sereg) és barát, becsület, örökség, vadkan.

Ervin név elemzése

Sorsának alapja, hogy valamilyen területen hatalomra tegyen szert. Törekszik az irányításra és a pozícióra, amelyet a társadalom elismer. Figyel minden, a környezetéből érkező rezdülésre. Nem lehet korlátozni, a szabadság az éltető eleme. Teljes energiával képes dolgozni, de mindenkitől teljes odaadást vár, ebben nem lesz elnéző. Ezt várja el a párjától is. Vállvetve küzd a célokért, de a bizalmát nem szabad eljátszani. Fontosak lesznek számára az anyagi sikerek és lehetőségek. Szenvedélyesen kötődik az élet kínálta élvezetekhez. Akkor oldja meg jól a feladatát, ha a kapott lehetőségeket mások javára tudja fordítani. Hívatásában is a vezetés és az irányítás lesz meghatározó. A közösség lehet számára a kiteljesedés iránya. A veszélyt is ez jelentheti, hiszen ha öncélúvá válik, a sors fogja elvenni tőle a dolgokat.

Ervin becenevei

Ervin: Eri, Erike, Ervinke, Ervó

Ervin rokon nevei

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: