Ervin névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2024-ben, hogy mi az eredete, jelentése az Ervin névnek vagy hogy mikor van az Ervin névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

Mikor van Ervin névnap 2024-ben?

Ervin: Április 26, Május 29
Felköszöntöm Facebookon!
Értesítést kérek, ha Ervin névnap van!

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 48 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 4.5.

Ervin eredete, jelentése

Germán eredetű férfinév. A név első eleme több germán szóból is származhat, női párja az Ervina. Jelentése had(sereg) és barát, becsület, örökség, vadkan.

Ervin név elemzése

Sorsának alapja, hogy valamilyen területen hatalomra tegyen szert. Törekszik az irányításra és a pozícióra, amelyet a társadalom elismer. Figyel minden, a környezetéből érkező rezdülésre. Nem lehet korlátozni, a szabadság az éltető eleme. Teljes energiával képes dolgozni, de mindenkitől teljes odaadást vár, ebben nem lesz elnéző. Ezt várja el a párjától is. Vállvetve küzd a célokért, de a bizalmát nem szabad eljátszani. Fontosak lesznek számára az anyagi sikerek és lehetőségek. Szenvedélyesen kötődik az élet kínálta élvezetekhez. Akkor oldja meg jól a feladatát, ha a kapott lehetőségeket mások javára tudja fordítani. Hívatásában is a vezetés és az irányítás lesz meghatározó. A közösség lehet számára a kiteljesedés iránya. A veszélyt is ez jelentheti, hiszen ha öncélúvá válik, a sors fogja elvenni tőle a dolgokat.

Ervin becenevei

Ervin: Eri, Erike, Ervinke, Ervó

Ervin rokon nevei

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: