Farkas névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2024-ben, hogy mi az eredete, jelentése a Farkas névnek vagy hogy mikor van a Farkas névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

Mikor van Farkas névnap 2024-ben?

Farkas: Október 31
Felköszöntöm Facebookon!
Értesítést kérek, ha Farkas névnap van!

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 13 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 4.7.

Farkas eredete, jelentése

Régi magyar személynévből származik. Ezt a névadást onnan eredeztetik, hogy a szülők kívánsága volt, hogy az újszülött fiúgyermek olyan bátor és vakmerő legyen mint a farkas. Jelentése farkas.

Farkas név elemzése

Lényege az akaratérvényesítés, így csak az történhet, amit jónak lát. Nem fogad el semmilyen irányítást, sem korlátozást. Ez abban az esetben lehet megfelelő, ha másokért tevékenykedik. A céljait maga akarja kijelölni és megvalósítani. Mindig lehet rá számítani, ha közös célokról van szó, de nem lehet sem korlátozni, sem akadályozni. Folyamatosan küzd és harcol. Az a hivatás lehet a megfelelő neki, amelyben ki tudja használni kapott energiáit. Párkapcsolatában és családjában is irányítani szeretne, ezért társának alá kell rendelődnie. Rendkívül szélsőségesen képes reagálni, gyakran agresszív. Sokat ütközik, és ez életének alapproblémája lehet.

Farkas becenevei

Farkas: Nincs beceneve.

Farkas rokon nevei

Farkas: Nincs rokon neve.

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: