Fülöp névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2021-ben, hogy mi az eredete, jelentése a Fülöp névnek vagy hogy mikor van a Fülöp névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

MyOnlineRadio.hu - Több mint 100 rádió egy helyen!

Mikor van Fülöp névnap 2021-ben?

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 2 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 5.

Fülöp eredete, jelentése

A görög Philippos férfinév rövidülésének a magyar alakváltozata. Jelentése lókedvelő.

Fülöp név elemzése

Az igazi tanítói adottságok. Sorsában első helyen kell szerepelnie a példamutatásnak és a tanításnak. Csak akkor érhet el sikereket, ha azért néznek fel rá, amit tud és amit át tud adni. Fontos lesz számára a kommunikáció és a kapcsolatteremtés. Ez lehet a problémája is, hiszen ettől függ. Létkérdés lesz számára a környezetében és a családban betöltött szerepe. Hajlamos lehet a szenvedélyességre és az érzelmek elfojtására egyaránt. Képes másokért küzdeni, de biztatni kell. Nehezen tud megfelelni az elvárásoknak, ezért nehezen viseli a kritikát. Ilyenkor minden mindegy alapon képes nagyon agresszívan viselkedni és dönteni. Emiatt sokszor elkedvetlenedik és magára marad.

Fülöp becenevei

Fülöp: Fülöpke, Fülöpöcske

Fülöp rokon nevei

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: