Gál névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2024-ben, hogy mi az eredete, jelentése a Gál névnek vagy hogy mikor van a Gál névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

Mikor van Gál névnap 2024-ben?

Gál: Október 16
Felköszöntöm Facebookon!
Értesítést kérek, ha Gál névnap van!

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 2 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 4.5.

Gál eredete, jelentése

A kelta-ír Gallusz név régi magyar formájának, a Gálos rövidülése. Jelentése kakas.

Gál név elemzése

Sorsfeladata mindenképpen a családhoz és az otthonhoz köti. Ez adja meg számára az energiákat. Minél előbb alapít családot, annál sikeresebb lehet. Keresi a lehetőséget a gondoskodásra, hiszen ezen keresztül teljesedhet ki. A hivatásában vezetésre és irányításra van képessége, olyan pályán, amely a szolgáltatásokhoz kapcsolódik. Egész életében éreznie kell, hogy szükség van rá, ezért megbízható. Keresi az érzelmi kötődést, ez adja meg neki a boldogságot. Párkapcsolatában is a kötődés és a felelősségtudat jellemzi. Nagyon jó apa lehet. Előtérbe kerül kapcsolata a múlttal, a gyökerekkel. Nehézséget az aggodalmaskodása és a bizonytalansága okozhat.

Gál becenevei

Gál: Nincs beceneve.

Gál rokon nevei

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: