Gedeon névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2024-ben, hogy mi az eredete, jelentése a Gedeon névnek vagy hogy mikor van a Gedeon névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

Mikor van Gedeon névnap 2024-ben?

Gedeon: Március 28, Október 10
Felköszöntöm Facebookon!
Értesítést kérek, ha Gedeon névnap van!

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 2 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 4.5.

Gedeon eredete, jelentése

Héber eredetű bibliai férfinév. Jelentése kétélű kard, kardforgató, sebzett kezű, romboló, pusztító.

Gedeon név elemzése

Sorsának alapja, hogy valamilyen területen felnézzenek rá. Ez legkönnyebben talán a családban valósulhat meg. Óriási hite van, ami átragad másokra is. Rendkívül meggyőző tud lenni. Törekszik a vezetésre, amit a társadalom elismer, ezen keresztül sikeres lehet. Figyel minden, a környezetében érkező rezdülésre és véleményre. Mindenkitől teljes odaadást vár, ebben nem elnéző. Fontosak lesznek számára az anyagi sikerek és lehetőségek. Szenvedélyesen kötődik az élet kínálta élvezetekhez. Akkor oldja meg jól a feladatát, ha a kapott lehetőségeket mások javára tudja fordítani. Azonban ez azt is jelentheti, ha nem megfelelően használja lehetőségeit, a sors fogja elvenni tőle a dolgokat.

Gedeon becenevei

Gedeon: Gedi, Gedus, Gida, Gidi

Gedeon rokon nevei

Gedeon: Gede, Gedő, Gida

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: