Gellért névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2024-ben, hogy mi az eredete, jelentése a Gellért névnek vagy hogy mikor van a Gellért névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

Mikor van Gellért névnap 2024-ben?

Gellért: Szeptember 24
Felköszöntöm Facebookon!
Értesítést kérek, ha Gellért névnap van!

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 42 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 4.5.

Gellért eredete, jelentése

A germán eredetű Gerhart névből származik. Jelentése kemény dárdás.

Gellért név elemzése

A tekintély és a bölcsesség megjelenése. Szereti és elvárja, hogy felnézzenek rá. Keresi az olyan élethelyzeteket, ahol irányít. Mindig saját erejét és tudását felhasználva jut el a sikerekig. Amit kitűz maga elé, azt teljes szívvel csinálja. Mások is hisznek benne, hogy célját meg tudja valósítani. Hivatásban olyan pálya a megfelelő, ahol részt vesz a célok kijelölésében, vagy szabályokat tartat be. A környezetében lévőket kell segítenie. Olyan élethelyzetről szól, ahol más emberek fölött áll, és dönt a sorsukról. Más emberek fölé helyezkedik, de az, hogy ezt miben teszi, az az ő felelőssége lesz. Ez várható a párkapcsolatában is. Mindenben neki kell döntenie, a párja nem lehet vele egyenrangú. Veszélye a makacssága és az önhittsége. Fel kell ismernie, hogy céltudatossága nem jelent tévedhetetlenséget.

Gellért becenevei

Gellért: Nincs beceneve.

Gellért rokon nevei

Gellért: Gerhárd

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: