Gusztáv névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2024-ben, hogy mi az eredete, jelentése a Gusztáv névnek vagy hogy mikor van a Gusztáv névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

Mikor van Gusztáv névnap 2024-ben?

Gusztáv: Január 16
Felköszöntöm Facebookon!
Értesítést kérek, ha Gusztáv névnap van!

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 14 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 3.7.

Gusztáv eredete, jelentése

A német Gustav név (amely északi germán -skandináv- eredetű) magyar változata. Jelentése az ósvéd megfelelőjének: a gótok támasza, harc.

Gusztáv név elemzése

Minden élethelyzetben megpróbál tervezni és racionálisan dönteni. Nehezen fogadja el, ha valami nem sikerül, makaccsá és merevvé válik. Sorsát a céltudatosság és a harci készség fogja vezérelni. Mindent eltervez és kiszámít. Számára minden ellenállás arra jó, hogy még keményebben küzdjön. Nem tűr megalkuvást, és nem viseli el a kudarcot. Az érzelmek elbizonytalaníthatják, nem tud velük mit kezdeni. Párkapcsolatában sem várhatóak érzelmi áradások tőle, ezt társának el kell fogadnia. Cserébe hűséges és megbízható társ lesz. Hivatásában az olyan életterület a jó választás számára, ahol mások céljait és reményeit valósítja meg. Nehézségeket az elmagányosodás okozhat neki.

Gusztáv becenevei

Gusztáv: Guszta, Gusztávka, Guszti, Gusztika, Gusztó, Gusztyi

Gusztáv rokon nevei

Gusztáv: Nincs rokon neve.

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: