Gyárfás névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2024-ben, hogy mi az eredete, jelentése a Gyárfás névnek vagy hogy mikor van a Gyárfás névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

Mikor van Gyárfás névnap 2024-ben?

Gyárfás: Június 19
Felköszöntöm Facebookon!
Értesítést kérek, ha Gyárfás névnap van!

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 1 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 5.

Gyárfás eredete, jelentése

Görög-latin eredetű, a Gervasius -Gerváz- férfinév régi magyar formája. Jelentése idős férfi.

Gyárfás név elemzése

Minden élethelyzetben megpróbál tervezni és racionálisan dönteni. Ez főleg az anyagi területekre vonatkozik. Keresi a gazdagság lehetőségét. Sorsát a céltudatosság és a harci készség fogja vezérelni. A biztonságért mindent megtesz, nem kockáztat. Nem hajlandó megalkudni, nem ismer lehetetlent. Kitartóan és ellentmondást nem tűrően küzd céljaiért. Nagyon jó végrehajtó személyiség, de nem jó vezető, mert túl hideg és rugalmatlan. Bármit képes feláldozni, ha erre szükség van. Néha hidegnek és érzéketlennek tűnik, amikor akadályozzák. Ez jellemezni fogja a házasságát is. A jó választás olyan életterület, ahol mások céljait és reményit valósíthatja meg. Nehézséget a keménysége és merevsége okozhat neki.

Gyárfás becenevei

Gyárfás: Nincs beceneve.

Gyárfás rokon nevei

Gyárfás: Gerváz, Járfás

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: