Henrik névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2024-ben, hogy mi az eredete, jelentése a Henrik névnek vagy hogy mikor van a Henrik névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

Mikor van Henrik névnap 2024-ben?

Henrik: Július 15
Felköszöntöm Facebookon!
Értesítést kérek, ha Henrik névnap van!

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 23 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 4.6.

Henrik eredete, jelentése

A germán eredetű Heimrich névből származik. Jelentése körülkerített birtokán uralkodó, az otthon ura.

Henrik név elemzése

A feladata egyértelműen az anyagi célok és az érzelmek közötti harmónia megteremtése. Törekvései az anyagi kiteljesedésre, a vágyak megvalósítása felé mutatnak. Ereje neki is abban van, hogy harcoljon és küzdjön mások anyagi sikeréért. Ilyen hivatásra van szüksége, ezért a pénzügyi pálya, vagy az ingatlanhoz kapcsolódó területek lehetnek jók számára. Csak másokkal együtt élhet anyagi biztonságban, ezt a családban valósíthatja meg legkönnyebben. Fél minden veszteségtől, ezért borzasztóan kötődik, nem tud elengedni. Nehezen uralkodik a szenvedélyein, de ha megfelelő irányba tereli őket, ez előnyére is válhat. Amit egyszer elhatározott és kimondott, amellett mindig kitart. Anyagiassága miatt sokszor ütközik.

Henrik becenevei

Henrik: Hendri, Henri

Henrik rokon nevei

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: