Hugó névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2024-ben, hogy mi az eredete, jelentése a Hugó névnek vagy hogy mikor van a Hugó névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban. Továbbá az adott dátumhoz kapcsolódó, időjárással kapcsolatos népi hiedelmeket és jóslatokat is.

Mikor van Hugó névnap 2024-ben?

Hugó: Április 1
Felköszöntöm Facebookon!
Értesítést kérek, ha Hugó névnap van!

Hugó névnaphoz kapcsolódó népi jóslat

Április 1
Húsvét napján ha esik, Pünkösdig minden vasárnapon eső fog esni, és változó idők várhatók.

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 11 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 4.3.

Hugó eredete, jelentése

Germán eredetű férfi név. A Hug kezdetű nevek rövidüléséből keletkezett, mint például Hugubert, Hugwin, Hugbald. Jelentése értelem, más vélemény szerint a „hugh” jelentése germán nyelvekben szív, lélek. Jelentése értelem, vagy szív, lélek.

Hugó név elemzése

Célja megjelenni a világ előtt, keresni a szereplés lehetőségét. Könnyen és magabiztosan teremt kapcsolatot, ezért a kereskedelem és a szolgáltatóipar lehet megfelelő a hivatásában. Igényt tart az emberek szeretetére és megbecsülésére. Ezért a hivatásában a kommunikáció dominálhat. Érzékenyen reagál minden kritikára, hamar megsértődik. Hajlamos a dolgokat túlreagálni, emiatt olyan társra van szüksége , aki ezt elviseli, az érzelmi kényeztetés érdekében. Ő mindig gyengébb lesz a párjánál, a feleség fog irányítani. Fontos, hogy odafigyeljenek rá, mert hajlamos a szélhámosságra. Felelősségét a legritkább esetben ismeri el. Legnagyobb veszélye az érzelmi labilitás és a felelősségvállalás hárítása lehet.

Hugó becenevei

Hugó: Nincs beceneve.

Hugó rokon nevei

Hugó: Nincs rokon neve.

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: