Hugó névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2021-ben, hogy mi az eredete, jelentése a Hugó névnek vagy hogy mikor van a Hugó névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban. Továbbá az adott dátumhoz kapcsolódó, időjárással kapcsolatos népi hiedelmeket és jóslatokat is.

MyOnlineRadio.hu - Több mint 100 rádió egy helyen!

Mikor van Hugó névnap 2021-ben?

Hugó névnaphoz kapcsolódó népi jóslat

Április 1
Húsvét napján ha esik, Pünkösdig minden vasárnapon eső fog esni, és változó idők várhatók.

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 2 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 5.

Hugó eredete, jelentése

Germán eredetű férfi név. A Hug kezdetű nevek rövidüléséből keletkezett, mint például Hugubert, Hugwin, Hugbald. Jelentése értelem, más vélemény szerint a „hugh” jelentése germán nyelvekben szív, lélek. Jelentése értelem, vagy szív, lélek.

Hugó név elemzése

Célja megjelenni a világ előtt, keresni a szereplés lehetőségét. Könnyen és magabiztosan teremt kapcsolatot, ezért a kereskedelem és a szolgáltatóipar lehet megfelelő a hivatásában. Igényt tart az emberek szeretetére és megbecsülésére. Ezért a hivatásában a kommunikáció dominálhat. Érzékenyen reagál minden kritikára, hamar megsértődik. Hajlamos a dolgokat túlreagálni, emiatt olyan társra van szüksége , aki ezt elviseli, az érzelmi kényeztetés érdekében. Ő mindig gyengébb lesz a párjánál, a feleség fog irányítani. Fontos, hogy odafigyeljenek rá, mert hajlamos a szélhámosságra. Felelősségét a legritkább esetben ismeri el. Legnagyobb veszélye az érzelmi labilitás és a felelősségvállalás hárítása lehet.

Hugó becenevei

Hugó: Nincs beceneve.

Hugó rokon nevei

Hugó: Nincs rokon neve.

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: