Ignác névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2024-ben, hogy mi az eredete, jelentése az Ignác névnek vagy hogy mikor van az Ignác névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

Mikor van Ignác névnap 2024-ben?

Ignác: Február 1, Július 31
Felköszöntöm Facebookon!
Értesítést kérek, ha Ignác névnap van!

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 5 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 3.6.

Ignác eredete, jelentése

A latin Ignatius férfinév rövidülése, amely a latin ignis -tűz- szó származéka lehet, de ez vitatott. Női párja az Ignácia. Jelentése tűz.

Ignác név elemzése

Az emberek segítése és szolgálata a feladata. Felelősséget vállal másokért és azért, amit képvisel.Hatalmat kaphat, de inkább kötelesség lesz. Feladata, hogy valamilyen módon utat mutasson, célt adjon. Támaszt kell nyújtania minden rászorulónak a környezetében. Fontos lesz, hogy érezze, ad valamit az embereknek. Ezáltal tekintélyt, fensőbbséget akar megvalósítani. A “tudásomért nézzenek fel rám” – ez vezérli, tehát alárendeltséget ez a szimbólum nem képvisel. Tele van energiával és tettrekészséggel. Mindig a tökéletességre törekszik, és ezt az elvárást mindenkire kiterjeszti. Csapdája pont abban lehet, hogy a hatalom és a siker elragadhatja öncélúvá és zsarnokká teheti. Az elismertség sokszor szintén csapda lehet.

Ignác becenevei

Ignác: Igi, Igu, Igus, Náci, Nácika

Ignác rokon nevei

Ignác: Ignácia

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: