Ignác névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2021-ben, hogy mi az eredete, jelentése az Ignác névnek vagy hogy mikor van az Ignác névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

MyOnlineRadio.hu - Több mint 100 rádió egy helyen!

Mikor van Ignác névnap 2021-ben?

Ignác: Február 1, Július 31
Értesítést kérek, ha Ignác névnap van!

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 1 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 5.

Ignác eredete, jelentése

A latin Ignatius férfinév rövidülése, amely a latin ignis -tűz- szó származéka lehet, de ez vitatott. Női párja az Ignácia. Jelentése tűz.

Ignác név elemzése

Az emberek segítése és szolgálata a feladata. Felelősséget vállal másokért és azért, amit képvisel.Hatalmat kaphat, de inkább kötelesség lesz. Feladata, hogy valamilyen módon utat mutasson, célt adjon. Támaszt kell nyújtania minden rászorulónak a környezetében. Fontos lesz, hogy érezze, ad valamit az embereknek. Ezáltal tekintélyt, fensőbbséget akar megvalósítani. A “tudásomért nézzenek fel rám” – ez vezérli, tehát alárendeltséget ez a szimbólum nem képvisel. Tele van energiával és tettrekészséggel. Mindig a tökéletességre törekszik, és ezt az elvárást mindenkire kiterjeszti. Csapdája pont abban lehet, hogy a hatalom és a siker elragadhatja öncélúvá és zsarnokká teheti. Az elismertség sokszor szintén csapda lehet.

Ignác becenevei

Ignác: Igi, Igu, Igus, Náci, Nácika

Ignác rokon nevei

Ignác: Ignácia

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: