Izsó névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2024-ben, hogy mi az eredete, jelentése az Izsó névnek vagy hogy mikor van az Izsó névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

Mikor van Izsó névnap 2024-ben?

Izsó: Augusztus 26
Felköszöntöm Facebookon!
Értesítést kérek, ha Izsó névnap van!

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 2 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 5.

Izsó eredete, jelentése

Héber eredetű, a bibliai Ézsau név régi magyar formája. De tekintik a József régi Izsóf változatának a rövidülésének is, illetve az Izsák becézőjének. Jelentése nyers, szőrös, bozontos, durva.

Izsó név elemzése

Életfeladata az áldozathozatal lehet. Elvárják tőle a segítséget, gyakran úgy érzi, hogy kihasználják. Nem gyakorlatias, a döntésekben bizonytalan. Fel kell ismernie, hogy nyugodtan támaszkodhat mások segítségére. Erre kellene párt választania. Hajlamos a kudarcokat felnagyítani, és világvégének tekinteni. Mindenképpen olyan társra van szüksége, aki mellé áll, és támogatja, segíti. Egyedül kudarcra van ítélve. Az álmokat gyakran valóságnak éli meg, ezért könnyen csalódik, és ezzel nehezen birkózik meg. Érzékenysége és lelkisége miatt talán a leginkább harmonikus terület számára a művészet. Nehezen ismeri fel vágyai és lehetőségei határait, emiatt könnyen előfordulhat a szenvedélyek negatív megélése.

Izsó becenevei

Izsó: Nincs beceneve.

Izsó rokon nevei

Izsó: Nincs rokon neve.

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: