Jeromos névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2024-ben, hogy mi az eredete, jelentése a Jeromos névnek vagy hogy mikor van a Jeromos névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

Mikor van Jeromos névnap 2024-ben?

Jeromos: Február 8, Szeptember 30
Felköszöntöm Facebookon!
Értesítést kérek, ha Jeromos névnap van!

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 3 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 3.3.

Jeromos eredete, jelentése

A görög Hieronümosz névből származik. A Jeremiással is próbálták korábban rokonítani, ámde az laikus tévedésnek van ítélve. Jelentése szent nevű.

Jeromos név elemzése

Életfeladata az anyagi áldozatvállalás lesz. Önzetlenséget kell tanítania. Akkor is meg kell tanulnia az elengedést, ha ezt nem akarja. Képes lemondani dolgokról, de csak akkor, ha érzelmileg kötődik, mivel a szeretet számára mindennél fontosabb. Ezt éreznie kell, és ezért mindig viszonzást vár. Nehezen dönt, mert nem biztos magában. Fel kell ismernie, hogy az ember hibázhat, és a hibákból tanulni kell. Hajlamos a kudarcokat felnagyítani és világvégének tekinteni. Emiatt gyakran kétségbeesik és apatikussá válik. Könnyen csalódik, a csalódással pedig nehezen birkózik meg. Fontosak számára a vágyai, emiatt szenvedélyei áldozatává válhat. Amikor nem érzi a helyén magát, pszichésen labilissá válhat.

Jeromos becenevei

Jeromos: Jármoska, Jera

Jeromos rokon nevei

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: