Jónás névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2024-ben, hogy mi az eredete, jelentése a Jónás névnek vagy hogy mikor van a Jónás névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

Mikor van Jónás névnap 2024-ben?

Jónás: November 12
Felköszöntöm Facebookon!
Értesítést kérek, ha Jónás névnap van!

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 2 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 5.

Jónás eredete, jelentése

Héber eredetű bibliai név. Jóná ben-Amittaj nevéből, aki egy úgynevezett "kispróféta" a Bibliában. Jelentése galamb.

Jónás név elemzése

Béke és nyugalom, amire környezetében vágyik. Célja, hogy “akármilyen vagyok is, megfeleljek és szeressenek”. Nagyon fontos lesz számára, hogy elfogadják törekvéseit. Ez gyakran csak önbizalmán múlik. Mindent azon keresztül tud lemérni, hogy megfelel-e a külvilágnak, és ennek érdekében sok mindent megtesz. Olyan hivatások felelnek meg neki, amelyekben a művészet, a divat valamilyen formában megjelenik. Kerüli a konfliktusokat és a vitákat. Gyakran erősebb társat választ, akivel együtt él. A társnak kell őt biztatni, egyébként nem mer dönteni.Könnyen alkalmazkodik, de ennek gyakran az az ára, hogy nem vállalja önmagát. Nehezen lehet eldönteni, hogy kompromisszumkészsége mennyire valódi. Csapdája a képmutatás és a színészkedés lehet.

Jónás becenevei

Jónás: Nincs beceneve.

Jónás rokon nevei

Jónás: Nincs rokon neve.

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: