József névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2021-ben, hogy mi az eredete, jelentése a József névnek vagy hogy mikor van a József névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

MyOnlineRadio.hu - Több mint 100 rádió egy helyen!

Mikor van József névnap 2021-ben?

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 45 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 4.1.

József eredete, jelentése

Héber eredetű bibliai név. Jelentése Isten tegyen a most született gyermekekhez, az Úr gyarapítson.

József név elemzése

Az érzelmi és az anyagi biztonság megteremtése lehet életének célja és feladata.Ez jelenti számára a kiteljesedést. Mivel az önfeláldozás a feladata, neki mindig le kell mondani arról, amije van. Az anyagiakat is ennek érdekében kapja, ezért nagyban függ sikere a párjától. Nekik kell teremtenie. Házasságban nem képes irányítani , emiatt olyan társra van szüksége, aki ezt megteszi. Mindent érzelmileg közelit meg, nem bírja a kudarcot, ilyenkor agresszívvá válhat. Hajlamos az élvezeteket előnyben részesíteni, de van mikor ezt teljesen elfolytja, és igénytelenné válik. Nagyon erősek a kötődései, ez féltékenységet hozhat. Egész életében éreznie kell, hogy szükség van rá, keresnie kell azokat a helyzeteket, ahol ez megvalósulhat. Könnyen befolyásolható, így sokszor illúziókat kerget. Problémát az anyagi vágyak és a lehetőségek közötti feszültség okozza.

József becenevei

József: Bózsi, Bózsika, Bozsó, Dódi, Dodika, Dodó, Joci, Jocika, Jocó, Jóska, Joskó, Jósti, Józsi, Józsika, Juzsi, Juzsika

József rokon nevei

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: