Kende névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2024-ben, hogy mi az eredete, jelentése a Kende névnek vagy hogy mikor van a Kende névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

Mikor van Kende névnap 2024-ben?

Kende: Szeptember 25
Felköszöntöm Facebookon!
Értesítést kérek, ha Kende névnap van!

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 4 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 5.

Kende eredete, jelentése

Kazár-magyar eredetű név, az ősmagyar Kündü személynévből. Az eredet-méltóságnév a vallásos tiszteletben álló főfejedelem címe volt a magyar törzsek élén, a honfoglalás előtt. Jelentése méltóságnév.

Kende név elemzése

Életfeladata, hogy környezetében közvetítő feladatot töltsön be. Fontossá válik a szerepe, és erre szüksége van. Igazi kereskedő, aki el tudja adni magát, ezért olyan pálya lehet számára megfelelő, ahol kamatoztathatja beszédkészségét. Ez a gyengesége is, hiszen gyakran feláldozza hitelességét a megfelelésért. Könnyen teremt kapcsolatot, és ezt jól ki is használja. Környezetében irányító, egyfajta példaszerepet kell betöltenie. Párkapcsolatban a kalandvágyó, izgalmas partnert keresi. Vágyai gyakran célként jelennek meg, emiatt gyakran álmodozó, és ez jelentheti a problémát is.

Kende becenevei

Kende: Nincs beceneve.

Kende rokon nevei

Kende: Nincs rokon neve.

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: