Kolos névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2024-ben, hogy mi az eredete, jelentése a Kolos névnek vagy hogy mikor van a Kolos névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

Mikor van Kolos névnap 2024-ben?

Kolos: Február 15
Felköszöntöm Facebookon!
Értesítést kérek, ha Kolos névnap van!

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 12 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 4.6.

Kolos eredete, jelentése

Régi magyar nemzetségnév, de a német Klaus névből is származtatják, ami a Nikolaus-ból ered. Jelentése az iskolához tartozó, tanító, tanuló.

Kolos név elemzése

Lényege a tudáson keresztüli kiteljesedés, a sikeressé állás. Az akaratával, az erejével akar érvényesülni. Az emberek közötti kapcsolatot kell támogatnia, ezért az olyan hivatás lehet számára megfelelő, amelyben beszédkészségét kamatoztathatja. Könnyen teremt kapcsolatot, és ezt jól ki is használhatja. Környezetében irányító, egyfajta példaszerepet kell betöltenie. Ezt a párkapcsolatában is érvényesíteni fogja. Csak egyenrangú társat tud megbecsülni. Fel kell ismernie, hogy az út csak közösen a mellette élőkkel lehetséges. Harcol a célok megvalósításáért. Nem fogad el alárendeltséget, de minden kérést teljesít, ha magától teheti. Nem lehet sem kényszeríteni, sem elvárásokat támasztani iránta. Nehezen alkalmazkodik, túl erős benne az önérvényesítés igénye.

Kolos becenevei

Kolos: Koli

Kolos rokon nevei

Kolos: Kolozs

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: