Konrád névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2024-ben, hogy mi az eredete, jelentése a Konrád névnek vagy hogy mikor van a Konrád névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

Mikor van Konrád névnap 2024-ben?

Konrád: Február 18, Április 21
Felköszöntöm Facebookon!
Értesítést kérek, ha Konrád névnap van!

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 16 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 4.5.

Konrád eredete, jelentése

Germán eredetű férfinév a német Kuonrat névből származik. Jelentése merész + tanács(adó).

Konrád név elemzése

Életfeladata a család segítése és támogatása. Erősek az érzelmi kötődései, s ezek szélsőségessé válhatnak. Ez leginkább a párkapcsolatban és a családban válhat harmonikussá. Nehezen kezelhető, mert akaratához is érzelmileg közelít, önfejű. Minden élethelyzetben keresni fogják tettrekészségét. Óriási energiával rendelkezik, ez sikeressé teheti, meg kell tanulnia azonban kezelni. Képes bármit elérni, ha nem öncélú. Olyan társ kell mellé, akivel együtt valósíthatja meg álmait és céljait. A kiteljesedése és a sikere az alkalmazkodóképességén múlhat. Sorsának buktatója lehet, hogy vágyait kergeti. Szélsőségei könnyen bajba sodorhatják, hiszen nem tud elengedni.

Konrád becenevei

Konrád: Kondi

Konrád rokon nevei

Konrád: Göncöl, Kunó, Kurt

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: