Koppány névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2024-ben, hogy mi az eredete, jelentése a Koppány névnek vagy hogy mikor van a Koppány névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

Mikor van Koppány névnap 2024-ben?

Koppány: Október 8
Felköszöntöm Facebookon!
Értesítést kérek, ha Koppány névnap van!

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 28 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 4.2.

Koppány eredete, jelentése

Török-magyar eredetű pogány-magyar név, amely méltóságnévből alakult személynévvé. A magyar történelemben Koppány pogány vezér volt, aki a megkeresztelkedett Vajk - I. Szent István - ellen harcolt az uralkodásért. Jelentése nagy, győztes; illetve méltóságnév.

Koppány név elemzése

Sorsának alapja, hogy valamilyen területen hatalomra tegyen szert. Törekszik az irányításra és az olyan pozícióra, amelyet a társadalom elismer. Teljes energiával képes dolgozni, és mindenkitől teljes odaadást vár, ebben nem lesz elnéző. Mindent alárendel céljainak. Ezt várja el párjától is. Mindig érezni akarja, hogy övé a döntés, övé az irányítás. Ezért a házastársának alá kell rendelődnie. Vállvetve küzd a célokért, de a bizalmát nem szabad eljátszania. Akkor oldja meg jól a feladatát, ha a kapott lehetőségeket mások javára tudja fordítani. Hivatásban is a vezető pozíció lesz a megfelelő. A közösség lehet számára a kiteljesedés iránya. A veszélyt is ez jelentheti, hiszen ha öncélúvá válik, a sors fogja elvenni tőle a dolgokat.

Koppány becenevei

Koppány: Nincs beceneve.

Koppány rokon nevei

Koppány: Nincs rokon neve.

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: