Kristóf névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2021-ben, hogy mi az eredete, jelentése a Kristóf névnek vagy hogy mikor van a Kristóf névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

MyOnlineRadio.hu - Több mint 100 rádió egy helyen!

Mikor van Kristóf névnap 2021-ben?

Kristóf: Március 15, Július 25
Értesítést kérek, ha Kristóf névnap van!

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 24 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 4.5.

Kristóf eredete, jelentése

A görög Krisztophorosz névből származik. Jelentése Krisztust hordozó.

Kristóf név elemzése

A világ támasza lehet.Mint egy jó pásztornak, feladata az emberek segítése és támogatása. Biztonságteremtésre született. A felelősségvállalás lesz az igazi feladata. A legfőbb erénye, hogy szinte mindent meg tud valósítani, amit célként kitűz. Képes bárhol sikert elérni, ha érzi a bizalmat. Sugározza magából a megbízhatóságot és az erényességet. Ezt becsüli a párjában is, így elég nagyok az elvárásai. Akiket szeret, azokért képes tűzbe menni. Akkor teljesedhet ki legkönnyebben, ha ezt a családban vagy egy közösségben teheti meg. A hivatásában is szorgalmas és megbízható. Erejét a céltudatossága és a kitartása adja. Nem szereti a “lelkizést”, gyengeségnek tartja. Nagyon jó gondolatai lehetnek, viszont el kell fogadnia, hogy ezeket nem mindenki tartja annak. Ösztönös zártsága gyakran fordul át magányba.

Kristóf becenevei

Kristóf: Kricsi, Kriska, Kristi, Kristike

Kristóf rokon nevei

Kristóf: Krisztofer

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: