Lénárd névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2024-ben, hogy mi az eredete, jelentése a Lénárd névnek vagy hogy mikor van a Lénárd névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

Mikor van Lénárd névnap 2024-ben?

Lénárd: November 6, November 26
Felköszöntöm Facebookon!
Értesítést kérek, ha Lénárd névnap van!

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 11 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 4.6.

Lénárd eredete, jelentése

A rajnai német Lenard névből származik, ami a germán Leonhard alakváltozata. Jelentése erős, mint az oroszlán.

Lénárd név elemzése

Sorsát a győzni akarás és a harci készség fogja vezérelni. Számára elsődleges, hogy bizalmat és megbecsülést vívjon ki, ezért nem hagyja megingatni magát elképzeléseiben. Minden ellenállást megpróbál leküzdeni. Akaratát, elgondolásait végigviszi. Nem tűr megalkuvást, és nem viseli el a kudarcot, ha valami akadályozza, azt félresöpri. Képtelen alárendelődni, gyakran önfejű és makacs. Csak az elkötelezettséget ismeri. “Vagy velem, vagy ellenem” Nem tűr ellentmondást, irányítani akar. Nehezen alkalmazkodik, mert képmutatásnak tartja. Ha felismeri, hogy feladata másokért küzdeni, akkor kiteljesedhet. Ez akkor válik teljessé, ha ezt valakivel együtt, vállvetve teszi. Gyakran esik az erőszakosság és a hatalmaskodás csapdájába.

Lénárd becenevei

Lénárd: Nincs beceneve.

Lénárd rokon nevei

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: