Marcell névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2024-ben, hogy mi az eredete, jelentése a Marcell névnek vagy hogy mikor van a Marcell névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

Mikor van Marcell névnap 2024-ben?

Marcell: Január 9, Augusztus 14
Felköszöntöm Facebookon!
Értesítést kérek, ha Marcell névnap van!

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 252 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 4.4.

Marcell eredete, jelentése

A latin Marcellus családnévből származik amely a Marcus továbbképzése. Jelentése Mars hadistennek szentelt, hozzá tartozó, határvidék vagy erdő védője.

Marcell név elemzése

Életfeladata, hogy óvja és védje a családját és barátait. Az olyan sikerre és hatalomra törekszik, amelyet a társalom elismer. Figyeli környezetének visszajelzéseit, mindenkitől teljes odaadást vár, ebben nem lesz elnéző. Képes fanatikusan küzdeni az elveiért. Minden akadályt félresöpör, ebben nem lehet korlátozni. A párjának segítenie kell törekvéseit, ezért csak alárendelt lehet a társa. Ez akkor a legkönnyebb, ha van család. Szenvedélyesen kötődik céljaihoz, ezek gyakran az élet kínálta élvezetek. Akkor oldja meg jól a feladatát, ha a kapott lehetőségeket mások javára tudja fordítani. A veszélyt is ez jelenti, hiszen ha öncélúvá válik, a sors fogja elvenni tőle a dolgokat. Csapdája az élvezetek túlzott hajhászása lehet.

Marcell becenevei

Marcell: Marcelka, Marci

Marcell rokon nevei

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: