Milán névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2024-ben, hogy mi az eredete, jelentése a Milán névnek vagy hogy mikor van a Milán névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

Mikor van Milán névnap 2024-ben?

Milán: Május 19
Felköszöntöm Facebookon!
Értesítést kérek, ha Milán névnap van!

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 95 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 4.6.

Milán eredete, jelentése

Szláv eredetű férfinév. Jelentése kedves.

Milán név elemzése

A lelki mélységet keresi. Mindent tudni és megismerni akar. A rejtély és titok kihívás számára, ezért is lesz a feladata a dolgok mélyére nézni. Mindent érzelmileg közelit meg, és így gyakran elköteleződik. Fontos neki, hogy megoldja a problémákat, nem hajlandó túllépni rajtuk. Az egyéni utakat keresi nem nagyon akar alkalmazkodni. Ugyanakkor megjelenik az érzelmi szélsőségesség: ha elköteleződik, nem képes elengedni, sem leválni. Hajlamos a dolgokat birtokolni, gyakran anyagiassá válik. Nehezen birkózik meg a kudarcokkal, fanatikussá válhat. Rendkívül szenvedélyes az érzelmek terén. Megjelenhet az ellenkező véglet is, ilyenkor érdektelenné és apatikussá válik. Életének alapvető problémája megérteni a dolgok miértjét. Könnyen labilissá válhat, amit nehezen tud kezelni.

Milán becenevei

Milán: Nincs beceneve.

Milán rokon nevei

Milán: Miló, Milana

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: