Norbert névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2024-ben, hogy mi az eredete, jelentése a Norbert névnek vagy hogy mikor van a Norbert névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

Mikor van Norbert névnap 2024-ben?

Norbert: Június 6
Felköszöntöm Facebookon!
Értesítést kérek, ha Norbert névnap van!

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 324 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 4.4.

Norbert eredete, jelentése

Germán eredetű német férfinévből származik, a név a Nordbert-ből alakult ki. Női párja a Norberta. Jelentése észak + fényes, híres.

Norbert név elemzése

Sorsának alapja, hogy valamilyen területen hatalomra tegyen szert. Törekszik az irányításra és arra a pozícióra, amelyet a társadalom elismer. Figyel minden, a környezetéből érkező visszajelzésre. Nem lehet korlátozni, a szabadság az éltető eleme. Teljes odaadással küzd a családért és szeretteiért, de mindenkitől teljes bizalmat és elfogadást vár. Ezt várja el párjától is. Nehezen vállalja a felelősséget, ezért gyakran egyéni utakon jár. Vállvetve küzd a célokért, de csak ha ő választja azokat, és nincs korlátozva. Fontosak lesznek számára az anyagi sikerek és lehetőségek, mert szükségesek az élvezetekhez. Akkor oldja meg jól a feladatát, ha a kapott lehetőségeket mások javára tudja fordítani. Hivatásában is inkább az egyéni utak lesznek a meghatározók. A közösség lehetne számára a kiteljesedés iránya. Erre azért lehet szükség, mert ha öncélúvá válik, a sors fogja elvenni tőle a dolgokat.

Norbert becenevei

Norbert: Norbertke, Norbi, Norbika, Norcsi, Norcsika, Nori

Norbert rokon nevei

Norbert: Norberta

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: