Olivér névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2021-ben, hogy mi az eredete, jelentése az Olivér névnek vagy hogy mikor van az Olivér névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

MyOnlineRadio.hu - Több mint 100 rádió egy helyen!

Mikor van Olivér névnap 2021-ben?

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 40 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 4.6.

Olivér eredete, jelentése

Latin eredetű férfinév, az olivarius szóból származik, jelentése olajfa(ültető). Más megközelítés szerint azonban germán eredetű név, aminek köszönhetően a jelentése tündér, manó + sereg.

Olivér név elemzése

Minden helyzetben képes átvenni az irányítást. Ösztönösen talál rá életében a vezetői, irányítói szerepekre. Tiszta és világos céljai, tervei vannak. Hivatásában is a tervezés, a célok pontos meghatározása lehet irány. Kijelöli a feladatokat, ezáltal érhet el sikereket. Mindig rendezett élethelyzeteket keres, nem szereti a ködös, zavaros körülményeket, ezek hatására bizonytalanná és kiszámíthatatlanná válhat. Érzelmeit ritkán vállalja nyíltan, fél, hogy általuk gyengévé válik. Maga fölött nem ismer el senkit, a fensőbbség ellen folyamatosan lázad. Házasságában is mindenkinek megvan a maga szerepe és felelőssége, és ezt számon is kéri. Problémákat a kiismerhetetlen viselkedése és a hatalomvágya okozhat.

Olivér becenevei

Olivér: Oli, Olika

Olivér rokon nevei

Olivér: Nincs rokon neve.

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: