Olivér névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2024-ben, hogy mi az eredete, jelentése az Olivér névnek vagy hogy mikor van az Olivér névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

Mikor van Olivér névnap 2024-ben?

Olivér: November 21
Felköszöntöm Facebookon!
Értesítést kérek, ha Olivér névnap van!

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 154 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 4.5.

Olivér eredete, jelentése

Latin eredetű férfinév, az olivarius szóból származik, jelentése olajfa(ültető). Más megközelítés szerint azonban germán eredetű név, aminek köszönhetően a jelentése tündér, manó + sereg.

Olivér név elemzése

Minden helyzetben képes átvenni az irányítást. Ösztönösen talál rá életében a vezetői, irányítói szerepekre. Tiszta és világos céljai, tervei vannak. Hivatásában is a tervezés, a célok pontos meghatározása lehet irány. Kijelöli a feladatokat, ezáltal érhet el sikereket. Mindig rendezett élethelyzeteket keres, nem szereti a ködös, zavaros körülményeket, ezek hatására bizonytalanná és kiszámíthatatlanná válhat. Érzelmeit ritkán vállalja nyíltan, fél, hogy általuk gyengévé válik. Maga fölött nem ismer el senkit, a fensőbbség ellen folyamatosan lázad. Házasságában is mindenkinek megvan a maga szerepe és felelőssége, és ezt számon is kéri. Problémákat a kiismerhetetlen viselkedése és a hatalomvágya okozhat.

Olivér becenevei

Olivér: Oli, Olika

Olivér rokon nevei

Olivér: Nincs rokon neve.

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: