Orbán névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2024-ben, hogy mi az eredete, jelentése az Orbán névnek vagy hogy mikor van az Orbán névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban. Továbbá az adott dátumhoz kapcsolódó, időjárással kapcsolatos népi hiedelmeket és jóslatokat is.

Mikor van Orbán névnap 2024-ben?

Orbán: Május 25
Felköszöntöm Facebookon!
Értesítést kérek, ha Orbán névnap van!

Orbán névnaphoz kapcsolódó népi jóslat

Május 25
Orbán napján, május 25-én kívánatos az eső, mert az ígér jó termést. Erre a napra szintén fagypont közeli lehűlést jósol a néphit.

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 11 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 2.1.

Orbán eredete, jelentése

Férfinév, a latin Urbanus névből ered. Vámbéri Ármin megemlít egy Khodzsa Orbán nevű búcsújáró helyet a „Dervisruhában Közép-Ázsián át” című könyvében. Jelentése városi.

Orbán név elemzése

Feladata, hogy másoknak vagy mások előtt tekintélyt szerezzen. Megbíznak benne, követik az útján. Mindent megtesz az elfogadásért, általában közkedvelt személyiség. Tehetsége az irányítás. a vezetés, és ezért elfogadja a környezete. Keresi a biztonságot nyújtó anyagi lehetőségeket. Olyan embernek kell lennie, aki példát mutat, aki hiteles, aki a mások előrejutásáért, boldogságáért felelős. Meglátják benne a segítő szándékot. Párkapcsolatában is a megbízhatóságot és a stabilitást képviseli. Éreznie kell, hogy a párja egyben társa is élete kiteljesítésében. A párjának nem lehetnek egyéni céljai, csak együtt érhetik el céljaikat. Ez a hivatásban is fontos. Csapatban tudja megvalósítani önmagát. A veszélyeket a sikerek rejtik magukban. Azt hiheti, neki mindent szabad.

Orbán becenevei

Orbán: Orbánka, Orbi, Orbika

Orbán rokon nevei

Orbán: Orbó, Urbán

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: