Örs névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2021-ben, hogy mi az eredete, jelentése az Örs névnek vagy hogy mikor van az Örs névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

MyOnlineRadio.hu - Több mint 100 rádió egy helyen!

Mikor van Örs névnap 2021-ben?

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 5 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 4.2.

Örs eredete, jelentése

Török-magyar eredetű név. Ótörök forrású törzsnévnek tekintik, a magyarsághoz csapódott három kabar törzs egyikének a neve. Jelentése ember, férfi, hős.

Örs név elemzése

Feladata az emberek segítése, az értük való önzetlen küzdelem. Szívósan küzd az eredményért, mindenre megtalálja a megoldást, semmit sem ad fel. Mivel elkötelezett, tele van hittel, nem fogad el érveket. Hivatásban az emberek szolgálata lehet a megfelelő. Az erénye a fanatizmusa, amellyel harcol a céljaiért, de ez a legnagyobb veszélye is, mert emiatt nem veszi észre a hibáit. Tekintélyt teremt, de ezzel együtt feladatokat és felelősséget is kap. Fontos számára, hogy érezze hatalmát és fölényét, de ezt másoktól kell kapnia. Ezt a méltóságával és emberi tartásával vívhatja ki. Szenvedélyesen keresi partnerét, és teljes alárendeltséget vár tőle. Ha nem talál kihívásokat, zsarnokká válhat. A fő problémákat a szenvedélyessége okozhatja. Amivel mindig meg kell küzdenie, az az önhittsége.

Örs becenevei

Örs: Nincs beceneve.

Örs rokon nevei

Örs: Örsi

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: