Örs névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2024-ben, hogy mi az eredete, jelentése az Örs névnek vagy hogy mikor van az Örs névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

Mikor van Örs névnap 2024-ben?

Örs: Július 14
Felköszöntöm Facebookon!
Értesítést kérek, ha Örs névnap van!

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 10 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 4.6.

Örs eredete, jelentése

Török-magyar eredetű név. Ótörök forrású törzsnévnek tekintik, a magyarsághoz csapódott három kabar törzs egyikének a neve. Jelentése ember, férfi, hős.

Örs név elemzése

Feladata az emberek segítése, az értük való önzetlen küzdelem. Szívósan küzd az eredményért, mindenre megtalálja a megoldást, semmit sem ad fel. Mivel elkötelezett, tele van hittel, nem fogad el érveket. Hivatásban az emberek szolgálata lehet a megfelelő. Az erénye a fanatizmusa, amellyel harcol a céljaiért, de ez a legnagyobb veszélye is, mert emiatt nem veszi észre a hibáit. Tekintélyt teremt, de ezzel együtt feladatokat és felelősséget is kap. Fontos számára, hogy érezze hatalmát és fölényét, de ezt másoktól kell kapnia. Ezt a méltóságával és emberi tartásával vívhatja ki. Szenvedélyesen keresi partnerét, és teljes alárendeltséget vár tőle. Ha nem talál kihívásokat, zsarnokká válhat. A fő problémákat a szenvedélyessége okozhatja. Amivel mindig meg kell küzdenie, az az önhittsége.

Örs becenevei

Örs: Nincs beceneve.

Örs rokon nevei

Örs: Örsi

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: