Özséb névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2024-ben, hogy mi az eredete, jelentése az Özséb névnek vagy hogy mikor van az Özséb névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

Mikor van Özséb névnap 2024-ben?

Özséb: Augusztus 2
Felköszöntöm Facebookon!
Értesítést kérek, ha Özséb névnap van!

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 1 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 5.

Özséb eredete, jelentése

A görög eredetű latinosított Eusebius magyar rövidülése. Jelentése istenfélő, jámbor, kegyes.

Özséb név elemzése

Legfelismerhetőbb jellegzetessége az érzékenysége. Mindenre érzelmileg reagál, ezért gyakran csalódik. Mindenben úgy szeretne cselekedni, ahogy a környezete elvárja. Mindig kész az önfeláldozásra, de csak akkor, ha érzelmileg kötődik. Erős a lelkisége, ez tehetséget ad neki a művészetekhez. Képes másokért tenni, ám gyakran viszonzást vár. Nehezen birkózik meg a hétköznapok gondjaival, erre kevéssé alkalmas. Mindenképpen kell mellé egy társ, aki képes célokat adni neki. Nem rendelkezik problémamegoldó képességgel, emiatt könnyen kétségbeesik. Hajlamos a kudarcot világvégének tekinteni, ezzel nehezen birkózik meg. Nehezen uralkodik a vágyain, könnyen illúziói áldozatává válhat.

Özséb becenevei

Özséb: Nincs beceneve.

Özséb rokon nevei

Özséb: Euzébia

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: