Özséb névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2021-ben, hogy mi az eredete, jelentése az Özséb névnek vagy hogy mikor van az Özséb névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

MyOnlineRadio.hu - Több mint 100 rádió egy helyen!

Mikor van Özséb névnap 2021-ben?

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 1 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 5.

Özséb eredete, jelentése

A görög eredetű latinosított Eusebius magyar rövidülése. Jelentése istenfélő, jámbor, kegyes.

Özséb név elemzése

Legfelismerhetőbb jellegzetessége az érzékenysége. Mindenre érzelmileg reagál, ezért gyakran csalódik. Mindenben úgy szeretne cselekedni, ahogy a környezete elvárja. Mindig kész az önfeláldozásra, de csak akkor, ha érzelmileg kötődik. Erős a lelkisége, ez tehetséget ad neki a művészetekhez. Képes másokért tenni, ám gyakran viszonzást vár. Nehezen birkózik meg a hétköznapok gondjaival, erre kevéssé alkalmas. Mindenképpen kell mellé egy társ, aki képes célokat adni neki. Nem rendelkezik problémamegoldó képességgel, emiatt könnyen kétségbeesik. Hajlamos a kudarcot világvégének tekinteni, ezzel nehezen birkózik meg. Nehezen uralkodik a vágyain, könnyen illúziói áldozatává válhat.

Özséb becenevei

Özséb: Nincs beceneve.

Özséb rokon nevei

Özséb: Euzébia

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: