Paszkál névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2024-ben, hogy mi az eredete, jelentése a Paszkál névnek vagy hogy mikor van a Paszkál névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

Mikor van Paszkál névnap 2024-ben?

Paszkál: Május 17
Felköszöntöm Facebookon!
Értesítést kérek, ha Paszkál névnap van!

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 1 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 5.

Paszkál eredete, jelentése

A héber eredetű férfinév, a latin Paschalis név rövidülése, női változata a Paszkália. Régen a húsvétkor született gyerekek kapták ezt a nevet. Jelentése húsvét.

Paszkál név elemzése

Céljainak megvalósítása lehet a motivációja. Nagyon meggyőző, könnyen elfogadtatja magát. Mindent racionálisan megtervez és energikusan megvalósít. Félelmetes logikával tervez el dolgokat, és mindenáron véghezviszi őket. Vonzó az emberek számára, érzik erőteljes kisugárzását. Nem szereti a váratlan helyzeteket, mert ezek elbizonytalanítják. Nem fogad el semmilyen irányítást, sem korlátozást. A kiteljesedése attól függ, hogy képes-e az adottságait hasznosítani mások érdekében. Zavarja, ha valaki nem úgy tesz valamit, ahogy ő elképzeli. Mindig lehet rá számítani, ha közös célokról van szó, de nem lehet sem korlátozni, sem akadályozni. Ezt a párjának is tudomásul kell vennie. Ami számára segítség lehet, az a család. Veszélye az öntörvényűségében és szenvedélyében van.

Paszkál becenevei

Paszkál: Nincs beceneve.

Paszkál rokon nevei

Paszkál: Paszkália

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: