Patrik névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2024-ben, hogy mi az eredete, jelentése a Patrik névnek vagy hogy mikor van a Patrik névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

Mikor van Patrik névnap 2024-ben?

Patrik: Március 17
Felköszöntöm Facebookon!
Értesítést kérek, ha Patrik névnap van!

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 89 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 4.6.

Patrik eredete, jelentése

A latin Patrícius név ír eredetű alakváltozata. Jelentése Rómainak született nemes.

Patrik név elemzése

Keresi az élet értelmét, a lélek rejtelmeit. Meg akarja érteni a világ lényegét. Minden problémát a tapasztalatai szerint akar megoldani. Gyakran ítélkezik. Csak saját elképzeléseit hajlandó elfogadni, mást nem, szinte meggyőzhetetlen. Olyan hivatások felelnek meg neki, ahol másokért tesz, de nem kell alárendelődnie. Ilyen lehet például a pszichológia. Képes másokat tanítani, de csak ha nem kérdőjelezik meg. Ugyanakkor megjelenik az érzelmi szélsőségesség is, ezért gyakran fordul vágyai felé. Rendkívül szenvedélyes akár az őt érdeklő munka és hivatás, akár az érzelmek terén. Képes a fanatizmusra, amit jól ki lehet használni. A szerelem, a testiség gyakran elragadhatja. Ezért a párkapcsolata mindig kérdéses. Életének alapvető problémája a vágyak és szenvedélyek keretek között tartása. Meg kell tanulnia, hogy ami neki fontos, a másiknak nem biztos, hogy az.

Patrik becenevei

Patrik: Pati

Patrik rokon nevei

Patrik: Patrícius

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: