Renátó névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2024-ben, hogy mi az eredete, jelentése a Renátó névnek vagy hogy mikor van a Renátó névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

Mikor van Renátó névnap 2024-ben?

Renátó: November 12
Felköszöntöm Facebookon!
Értesítést kérek, ha Renátó névnap van!

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 17 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 4.4.

Renátó eredete, jelentése

Latin eredetű, a Renátusz olasz formájából származik. Jelentése újjászületett.

Renátó név elemzése

Minden élethelyzetben megpróbál a céloknak megfelelően dönteni. Ebben az érzelmi kötődései befolyásolják. Nehezen fogadja el, ha valami nem sikerül, olyankor még keményebben küzd. Céljait képtelen feladni, és ezt kudarcnak éli meg. Minden veszteség érzelmi csalódást jelent számára, ezért gyakran makacs és merev. Sorsát a céltudatosság és a harci készség fogja vezérelni. Hivatásában is keresi azokat a lehetőségeket, ahol a tervezés megjelenhet, ezért esetleg a műszaki pálya lehet számára elfogadható. Nem tűr megalkuvást, és nem viseli el a kudarcot. A házastársától, családjától is támogatást és teljes bizalmat vár el. A jó választás olyan életterület, ahol mások céljait és reményeit valósítja meg. Érzelmeit nehezen éli meg, emiatt elmagányosodhat.

Renátó becenevei

Renátó: Nincs beceneve.

Renátó rokon nevei

Renátó: Renátusz

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: