Richárd névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2024-ben, hogy mi az eredete, jelentése a Richárd névnek vagy hogy mikor van a Richárd névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

Mikor van Richárd névnap 2024-ben?

Richárd: Április 3
Felköszöntöm Facebookon!
Értesítést kérek, ha Richárd névnap van!

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 316 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 4.5.

Richárd eredete, jelentése

Germán eredetű eredetű férfinév, női párja a Rikarda. Jelentése hatalmas, erős uralkodó, merész.

Richárd név elemzése

Életfeladata környezetének vezetése és irányítása. Ehhez a sors minden lehetőséget biztosít. Vonza az embereket, hitet ad és közvetít. Életének értelme, hogy elismerjék és felnézzenek rá. Szomjazza a sikert, melyet a gazdagságon keresztül mérhet le. Minden, ami az életörömöket jelenti, természetes számára. Képtelen alárendelődni, emiatt nehezen alkalmazkodik. Végletekben gondolkodik, ez taszítja barátait. Nem fogad el semmilyen felsőbb irányítást, ezért gyakran öncélú. Keresi azokat az élethelyzeteket, ahol vezető és irányító lehet. Ez a házasságára is igaz, tehát domináns lesz a kapcsolatban. Meg kell értenie, hogy a hatalmát nem önmagáért kapja. Kudarc esetén agresszív és kezelhetetlen lehet. Nehézségeit a határtalan szenvedélyek okozhatják.

Richárd becenevei

Richárd: Richárdka, Ricsi, Ricsike

Richárd rokon nevei

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: