Rómeó névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2024-ben, hogy mi az eredete, jelentése a Rómeó névnek vagy hogy mikor van a Rómeó névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

Mikor van Rómeó névnap 2024-ben?

Rómeó: Február 7
Felköszöntöm Facebookon!
Értesítést kérek, ha Rómeó névnap van!

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 7 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 4.4.

Rómeó eredete, jelentése

A latin Romaeus férfinév olasz formája, a jelentése római vagy a Római Birodalomból származó. A késő középkorban így hívták a Rómába vagy a Szentföldre zarándoklókat is. Jelentése római, illetve Római Birodalomból származó.

Rómeó név elemzése

A lelki harmóniát szeretné megtalálni. Fontos számára a szeretet, de nehezen tudja eldönteni, hogy adni vagy kapni szeretne. Élete az érzelmekről és az élet élvezetéről szól. Keresi az olyan kapcsolatot, amelyben érzelmileg kötődhet, de nem korlátozza. Emiatt a család lenne a legjobb, de ezt gyakran korlátnak éli meg. Igazi művészlélek, mindenkié szeretne lenni. Ez negatív esetben birtoklóvá és zsarnokká teheti. Szerelem és szenvedély dolgában kielégíthetetlen. Ezt társának is el kell fogadnia. Igazi feladata a családban és a kiszolgáltatott embereken való segítés lehetne. Támogatnia kell olyan embereket, akik nem képesek önálló döntéseket hozni. Adottságai vezetésre a legmegfelelőbbek, ha szolgálni tudja az alárendeltjeit. Nehézséget a vágyai miatt megjelenő állandó kielégítetlensége okozhatja, ami nyughatatlanná és szélsőségessé teheti.

Rómeó becenevei

Rómeó: Nincs beceneve.

Rómeó rokon nevei

Rómeó: Nincs rokon neve.

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: