Simon névnap

Nálunk megtudhatod, hogy mikor van 2024-ben, hogy mi az eredete, jelentése a Simon névnek vagy hogy mikor van a Simon névnap. Ezen kívül megmutatjuk neked, hogy milyen becenevei vannak, valamint milyen nevekkel van rokoni kapcsolatban.

Mikor van Simon névnap 2024-ben?

Simon: Január 5, Október 28
Felköszöntöm Facebookon!
Értesítést kérek, ha Simon névnap van!

Mennyire tetszik neked ez a név?

Akár gyermekednek is szívesen adnád ezt nevet? Esetleg saját neved? Kérlek oszd meg velünk, hogy mennyire szimpatikus neked ez a név!
Összesen 24 szavazatot adtak le eddig és a szavazatok átlaga jelenleg 4.4.

Simon eredete, jelentése

A héber Simeon név, latin írásformájának -Simon- magyaros olvasatából származó név. Jelentése meghallgattatás.

Simon név elemzése

Lényege a kiteljesedés, a sikeressé válás. Ezt az emberek szolgálatában érheti el. Az akaratával, az erejével akarja megmutatni, hogy mindent elérhet, amit célul tűz ki. A nehézségeket az jelentheti, hogy csak a mások által kijelölt útat járhatja. A megbecsülést alárendeltként kell elérnie. Ez a párkapcsolatában is jellemző lehet. Azt érezheti, hogy a párja irányítja, pedig az csak a célokat jelöli ki. Védi és oltalmazza a családját, de úgy, ahogy ő képzeli. Nem lehet irányítani. Fel kell ismernie, hogy az út, csak a mellette élőkkel közösen lehetséges. Hatalmas a munkabírása, a fizikai munka lehet az övé. Nem lehet kényszeríteni, sem elvárásokat támasztani iránta. Nehezen alkalmazkodik, erős az önérvényesítési igénye. A feszültséget az okozza, hogy a tettei és a gyakorlatiassága gyakran ellentmondanak egymásnak.

Simon becenevei

Simon: Simi, Simike, Simkó, Simku, Simonka

Simon rokon nevei

- - Létrehozás ideje: - Módosítás ideje: